fashionandtravel.hu
Diamond Models Rivercast Nemzetközi Modellügynökség

Találd meg segítségünkkel a neked való munkátFigyelem! Fekete bőrszínű lányokat keresünk hostess munkára, kiemelt kereseti lehetőséggel. A jó magyar nyelvtudás feltétel. Jelentkezés itt, kérünk benneteket, hogy a jelentkezéskor fotót mellékeljetek!


Jelentkezz és fogadd el tanácsainkat!

Ügynökségünk folyamatosan keres modellt könyvvel, minimum alapfokú angol nyelvtudással és min. 1 referenciával rendelkezõ lányokat hosszabb-rövidebb távú külföldi és hazai munkára.

A jelenlegi lehetõség egy fix munka, Koreában forgatott TV-shopos reklámfilmekben és adásokban kell szerepelni, valamint klasszikus divatmunkák várnak. A munka teljesen legális, ellenõrzött és biztonságos körülmények között zajlik. Minimális angol tudás elegendõ. Minden költséget fedeznek, tehát a repülõjegyet, a szállást és az étkezést is.

Minimum egy hónapra kell utazni, ami meghosszabbítható, ha nektek is tetszik és õk is meg vannak elégedve. A modellek egymást váltva utaznak, lehet, hogy egyszerre többen is. Kísérõ mehet veletek, ha fedezi a saját költségeit, de a munkákon természetesen nem vehet részt. Azért azt tudnotok kell, hogy bár Korea ill. Szöul, bármilyen messze is van Budapestõl, valójában egy nagyon fejlett, nyugati színvonalú nagyváros.

Ha középiskolás vagy, akkor nyugodtan kérhetsz magántanulói státuszt, hogy a hiányzás ne okozzon problémát. Ilyenkor az ügynökségünk igazolja a munkavállalást.

Figyelem, a magántanulói státusz NEM azt jelenti, hogy utána nem járhatsz suliba, ha hazajöttél! Csak azt, hogy azokból a tárgyakból, amelyekbõl nincs elég jegyed, vizsgát kell tenni félév végén.

Az alábbiakban részletes információkat olvashattok külföldi munkáinkról.

Általános információk

Nagyon sok olyan lehetõség van, amikor nem egy meghatározott feladatra mész ki, hanem számos lehetõséget kapsz az 1-2-3-6 hónap alatt arra, hogy minden területét kipróbáld a modellkedésnek: fotózás, katalógus, divatbemutató, TV-shop, stb. - így óriási tapasztalatot szerezhetsz!

A külföldi munkák többszörösét fizetik a hazai áraknak - ki ne szeretne rengeteg pénzt keresni?

Nyelvtanulás szempontjából a külföldi munka tökéletes lehetõség: egyrészt remekül megtanulsz angolul, hiszen ezt a nyelvet mindenhol beszélik; másrészt megtanulhatod a fogadó ország saját nyelvét is, amit valószínûleg itthon nem is tudnál elsajátítani - például elég kevés thai vagy koreai nyelvtanfolyam indul idehaza... képzeljétek csak el, mekkora elõnyötök származhat az olyan tudásból pl. munkakeresés során, ami ebben az országban csak néhány embernek adatott meg!

  • A külföldi munkaadók általában fizetik az oda-vissza utazásodat, így repülõjegyre nem kell költened.


  • A szállást szintén biztosítják, tehát ez sem kerül neked plusz költségbe.


  • A külföldi munkaadód hoz-visz a munkákra, válogatásokra.


  • Megismerkedhetsz egy idegen ország kultúrájával, zenéjével, hagyományaival, ételeivel - és nem utolsó sorban rengeteg ismerõst és barátot szerezhetsz magadnak.


  • Nem kell mást tenned, csak venni egy nagy levegõt, összeszedni a bátorságodat - és elindulni az új élmények, barátok és tapasztalatok felé!
Jelenlegi külföldi lehetõségeink:

  • Szlovákia - klasszikus modellmunkák hosszabb-rövidebb távon.


  • Thaiföld - 2-3 hónapos munkalehetõség, folyamatos részvétel különbözõ típusú modellmunkákon.


Nézd meg Márton Bogi (modellünk) külföldön készült Palmolive reklámfilmben való szereplését:
VideoLightBox Gallery generated by VideoLightBox.com


Várunk!

Külföldi munka referenciák- Diamond Models RiverCast

panajoth debreczenizita beresanett szucsadrienn lucialiptakova martonboglarka perenyipalma

Katalógusok

Modelljeink nem csak bemutatókat tartanak, hanem fényképes katalógusok készítésében is részt vesznek a legkülönbözob divatcégek számára. Legutóbbi megjelenéseink közül kiemelkedik a Fraxini, Nico, Monic fehérnemu, Kyra báli ruhák katalógus, és néhány nagyáruház reklámújságjában is szerepelnek modelljeink.

 

Információ

Kérlek figyelmesn olvasd el az itt megjelenő információkat!